Watch these programmes in our livestream

No upcoming programmes

 
toggle menu
The future of everyday living
EU2016 arts & design programme
FabCity Campus

Startup Friday Local

Gratis, maar reservering extern
Friday 10 June 2016, 4.00 pm
Fri 10 June 2016, 16.00
FabCafé
Comment

Op 10 juni organiseert ABN AMRO voor het eerst haar Startup Friday op locatie; in het Fabcafé op Fabcity! Tussen 16:00 en 17:00 zullen we collega’s en gasten verwelkomen en bieden we een programma aan met sprekers rond de Circulaire Economie. Wil jij weten wat dit betekent voor de rol van banken en overheid, en kijk je uit naar de scherpe pitches van interessante circulaire startups, kom dan naar de Startup Friday!

In een circulaire economie gaan we zuiniger om met onze slinkende voorraad grondstoffen door producten zo veel mogelijk te recyclen. Anders dan in het huidige lineaire model – waarin we spullen maken, gebruiken en weggooien – ontwerpen we nieuwe producten op zo’n manier dat ze makkelijker zijn te hergebruiken. Met duurzame productie stoten we bovendien minder broeikasgassen uit. Alles bij elkaar opgeteld: circulair produceren leidt tot een beter milieu, een gezondere samenleving en een duurzamere economie.

Geef je op

Wil jij geïnspireerd worden en meer weten over circulaire economie? Kom vrijdag 10 juni 2016 om 16.00 uur naar de Startup Friday bij Fab City en laat je inspireren. Schrijf je in of kijk mee via de livestream op www.startupfriday.nl.

Wat is Startup Friday?

Startup Friday is een initiatief van het Innovation Centre. In één uur maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen in de financiële wereld op een snelle, inspirerende en energieke manier. Aansluitend ben je van harte welkom om na te praten bij de borrel.

Free admission
Friday 10 June 2016, 4.00 pm
FabCafé