Watch these programmes in our livestream

No upcoming programmes

 
toggle menu
The future of everyday living
EU2016 arts & design programme
FabCity Campus

Soup in the shack #4

Monday 9 May 2016, 6.00 pm
Mon 9 May 2016, 18.00
FabCity
Comment

Every Monday from 18 pm - 19 pm there is a meet up between the local residents from Oostelijk Havengebied (and the rest of Amsterdam) and the participants and residents from FabCity at the Meet the Locals pavilion. This week: Soup from Anneke and a FabCity story from...

Soep in de Keet

Meet the Locals organiseert iedere maandag van 18.00 tot 19.00 ontmoetingen tussen de locals van het Oostelijk Havengebied (en de rest van Amsterdam) en de ontwerpers/bewoners van de Fabcity Campus. Met deze week: Soep van Petra en het Fabcity verhaal van Florian Beukenboom van Flo.Co.

De vernieuwers en uitvinders van de FabCity zullen in gewoon Nederlands hun verhaal vertellen: Wat doen ze hier? Waarom is dat belangrijk? Hoe zien zij de toekomst?

Anneke maakt een heerlijke pan soep. Onder het genot van de soep schuiven bewoners aan en luisteren naar een Fabcity verhaal van Florian Beukenboom.

Koken of vertellen?

Wil jij als Fabcity bewoner ook je verhaal vertellen in de buurtkeet? Laat een bericht achter op Facebook of stuur een mail naar maildelocals@gmail.com. Wil jij ook een keer soep koken? Stuur een mail naar monica@schokkenbroek.nl.