Watch these programmes in our livestream

No upcoming programmes

 
toggle menu
The future of everyday living
EU2016 arts & design programme
FabCity Campus

Kinderworkshop voedsel @ FabCity

Sunday 19 June 2016, 2.00 pm
Sun 19 June 2016, 14.00
FabCafé
Comment

Stichting Eetbaar Amsterdam organiseert samen met ANMEC een serie workshops voor kinderen van bezoekers aan FabCity. Van 11 tot en met 26 juni zijn er elke zaterdag- en zondagmiddag kinderworkshops rond voedsel, voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Thema's zijn o.a. Groente Beleving, Eetbare Kunst en Chemie van het Keukenkastje.

Stichting Eetbaar Amsterdam verkent de rol en betekenis van stadslandbouw en het menu van de toekomst samen met Fiona Ivanov, De Komkommerkaravaan, en andere food educators. Kosten zijn € 2,50 per kind (gratis voor kinderen van Stadspas houders). De kinderworkshops vinden plaats in het FabCafé. Dit is het pop-up restaurant in de kas die u ziet bij het betreden van het festivalterrein.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie bezoek onze website.Voor volwassenen geeft Fiona op 26 juni van 11.00 – 13.00 uur een workshop Smaken van de snijbiet.

Smakelijke en gevarieerde gerechten maken met je volle oogst snijbiet. Dit leer je binnen twee uur in haar kookstudio. Zij tovert met mooie recepten, en laat je eigen smaakcombinaties maken met verschillende oliën, dressings en kruiden.

Geef je op via annie@eetbaaramsterdam.nl voor de snijbietworkshop. 

Deelname kost € 10,- per persoon. Dit bedrag kun je op zondag 26 juni contant meenemen naar de kookstudio van Fiona. Het adres ontvang je in je bevestigingsmail.

Belangrijk: locatie is niet op Fabcity, maar zal per mail kenbaar worden gemaakt.