Watch these programmes in our livestream

No upcoming programmes

 
toggle menu
The future of everyday living
EU2016 arts & design programme
FabCity Campus

Het zeecontainerprogramma

Saturday 25 June 2016, 12.00 am
Sat 25 June 2016, 12.00
Learning Lab
Comment

In het zeecontainerprogramma zie je het jongste talent van het festival, al elf jaar de basis van Over het IJ Festival. Veel theatermakers zijn hier ontdekt en zijn nu bekende makers in het theaterveld.

Dit jaar zijn er voor het eerst tien net afgestudeerde internationale theatermakers en kunstenaars geselecteerd die de mogelijkheid hebben gekregen om een kleine voorstelling te maken van maximaal vijftien minuten in, op, met, of om een zeecontainer. Ze zijn hierbij uitgedaagd om met andere ogen naar de stad te kijken en een voorstel te doen voor een betere, of andere stad, maar vooral voor hun (Europese) stad van morgen.

Maak kennis met de makers van het zeecontainerprogramma van 2016:

Iedere vrijdag (17:00-22:00), zaterdag en zondag (12:00-18:30) zijn de zeecontainers open en presenteren de theatermakers hun work in progress.

Gratis toegang

Toegang is gratis en je bent van harte uitgenodigd om mee te denken met het proces van de theatermakers en om jouw ideeën met hen te delen. Aanmelden is niet nodig. De zeecontainers bevinden zich op de eerste verdieping en op de begane grond van het Learning Lab.